Fotoreportages
 
In het leven kom je soms unieke, belangrijke, once-in-a-lifetime momenten tegen. Denk bijvoorbeeld maar aan een genderrevealparty, babyshower, communie, lentefeest, familieshoot, huwelijk, jubileum, enzovoorts. Deze momenten verdienen het om op een originele manier vastgelegd te worden. Doe eens iets geks, iets gekkers en laat deze beelden vastleggen mede vanuit de lucht.
 
Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. Samen bespreken we de mogelijkheden, locatie en het vluchtplan om het best mogelijke resultaat te bekomen. Op die manier kan je altijd terugblikken en heb je een blijvende herinnering.
 
 
 
Vastgoed
 
Ben je van plan om je woning te verkopen of te verhuren? Belangrijk hierbij is om op te vallen tussen de vele andere zoekertjes. Met een drone kan je de toekomstige eigenaar niet alleen een perfect beeld geven van de woning maar ook van de tuin, eventuele bijgebouwen en minstens even belangrijk de locatie en omgeving. Wie weet dragen deze beelden bij tot een snellere verkoop aan de gevraagde prijs.
 
Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. Samen bespreken we de mogelijkheden, locatie en het vluchtplan om het best mogelijke resultaat te bekomen.
 
 
 
Verzekeringsinspecties
 
Hopelijk overkomt het jou niet maar heb je toch schade opgelopen door storm, brand of een natuurramp, dan kunnen luchtfoto’s de nodige bewijsstukken leveren voor de verzekeraar. Via luchtfoto’s kan de toestand van een gebouw op een veilige manier weergegeven worden. Er komen geen ladders, stijgers of hoogtewerkers aan te pas waardoor je je eigen veiligheid niet in gevaar brengt. Ook tijdens de herstelwerken kan de drone ingezet worden om de vooruitgang op te volgen en inspectie uit te voeren.
 
Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. Samen bespreken we de mogelijkheden, locatie en het vluchtplan om het best mogelijke resultaat te bekomen. Een beeld brengt de boodschap effectiever over dan een verbale beschrijving.